Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου την Πέμπτη 27.12.2012, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013».

Στην εκδήλωση ακούστηκαν παραδοσιακά κάλαντα τόσο από τα Αλάτσατα και τη Μικρά Ασία, όσο και από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η συμμετοχή της Κρητικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων, και της κας Λίντας Αθανασοπούλου Κωνσταντουλάκη υπό τη διεύθυνση του κου Νίκου Αντωνακάκη, έδωσε ένα ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση, καθώς η χορωδία του συλλόγου Αλατσατιανών ερμήνευσε και γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ύμνους από διάφορες χώρες στην κατάμεστη αίθουσα της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, και :«Μύρισε Χριστούγεννα από παντού», όπως χαρακτηριστικά είπε στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κωστής Καλυβάς.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αλατσατιανών ευχαριστεί ιδιαίτερα τον χοράρχη του κ. Νίκο Αντωνακάκη, καθώς και την Κρητική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων και την κα Λίντα Αθανασοπούλου Κωνσταντουλάκη για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook