Μια ξεχωριστή βραδιά στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την Πρωτοχρονιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με την εθελοντική συμμετοχή του Διδασκαλείου Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής ΧΟΡΩΔΕΙΟΝ. Τα μέλη του ΧΟΡΩΔΕΙΟΝ έπαιξαν και χόρεψαν παραδοσιακούς κρητικούς χορούς μαζί με τα μέλη της Ομάδας Παραδοσιακών Χορών του Εναλλακτικού Σχολείου Ενηλίκων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Τα μέλη και το προσωπικό του Εναλλακτικού Σχολείου Ενηλίκων  ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαρίστησαν όλους όσοι συνέβαλαν για την εορταστική εκδήλωση. Η ανακοίνωση αναλυτικά:

\”Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Μανόλη Παπαδάκη (λύρα και βιολόλυρα), τον Κώστα Μακάκη (λαούτο και μπουλγαρί), τον Κώστα Τζανάκη (λαούτο και νταουλάκι), το Φραγκίσκο Μπαλτζάκη (ασκομαντούρα και νταουλάκι) και τέλος τους χορευτές του ΧΟΡΩΔΕΙΟΝ για το άρωμα Κρητικής Παράδοσης, το κέφι και την άψογη παρουσίαση των χορών καθώς επίσης για τη στήριξή τους προς τα μέλη της Ομάδας Χορού του Εναλλακτικού Σχολείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Είναι χαρά για μας να αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε μόνοι μας στο δικό μας αγώνα απέναντι στο πρόβλημα της ουσιοεξάρτησης, το οποίο εντέλει αφορά τον καθένα – τους χρήστες, αλλά και τις οικογένειές τους, τους φίλους, την ευρύτερη κοινότητα.

Τέτοιου είδους εθελοντική υποστήριξη μόνο ενισχυτικά μπορεί να λειτουργήσει στην προσπάθεια μας για απεξάρτηση και για μια θετική στάση απέναντι στη ζωή.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook