Για τον Γιαννη Πετράκη, τον ΟΦΗ και τον  Εργοτέλη μίλησε ο επιθετικός του Λεβαδειακού Ροτζέριο Μάρτινς. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ροτζέριο Μάρτινς στον Athletic Radio 104,2

Για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Γιάννη Πετράκη: “Είναι ένας προπονητής που ξέρει από τακτική αλλά και να βγάζει τον καλύτερο εαυτό ενός ποδοσφαιριστή. Είναι αυστηρός μέσα στο γήπεδο, ξέρει τι ζητάει και τι θέλει από έναν παίκτη ενώ έχει άριστες σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές”.

Για την σχέση του με τους ποδοσφαιριστές: “Από όσους προπονητές είχα, αυτός γνωρίζει πως θα μιλήσει στον ποδοσφαιριστή και τον βοηθάει ενώ γνωρίζει πως θα πάρει αυτό που θέλει πάνω στην τακτική”.

Για το γεγονός ότι δεν είχε δουλέψει ποτέ στην Σούπερ Λιγκ: “Έχει κάνει αρκετά πράγματα στις κατηγορίες που έχει περάσει και έχει κάνει σπουδαία δουλειά όπου έχει δουλέψει. Φέτος, στην Σούπερ Λιγκ θα δείξει ότι η Ελλάδα έχασε τόσα χρόνια έναν σπουδαίο προπονητή”.

Για τον ΟΦΗ: “Με εμάς, ο ΟΦΗ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι είχε ευκαιρίες όμως εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε δύο ευκαιρίες και πετύχαμε δύο γκολ. Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλή ομάδα και αρκετό κόσμο που τον βοηθάει στα παιχνίδια που παίζει στο Ηράκλειο”.

Για το αν θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ πρόβλημα παραμονής: “Πιστεύω ότι αν ο ΟΦΗ συνεχίσει να δείχνει αυτό που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα δεν πρόκειται να κινδυνεύσει. Και ειδικά, αν δείξει προσοχή στα τελειώματα τότε θα έχει την δυνατότητα να πάει ακόμα πιο ψηλά”.

Για την παρουσία του στον Εργοτέλη: “Πέρασα έναν πολύ όμορφο χρόνο στο Ηράκλειο και έκανα αρκετούς φίλους. Είναι δύσκολο να βλέπω τον Εργοτέλη, μια υγιή ομάδα, να περνάει όλα αυτά αλλά πιστεύω ότι με την ομάδα που έχει φτιάξει φέτος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook