Η πρώτη καλή \”σοδειά\”  χασίς για το νέο έτος έπεσε στα χέρια των διωκτικών αρχών στο Ρέθυμνο ύστερα από τη σύλληψη ενός 46χρονου ο οποιος έκβρυβε στο αγρόκτημά του συνολικά 12 κιλά χασίς.

Ο 46χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην Τοπική Κοινότητα Καρωτής του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση του φαινομένου της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποίησαν έρευνα, σε αγρόκτημα, ιδιοκτησίας του 46χρονου, το οποίο χρησιμοποιείται από κοινού και με 37χρονο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα  κιλά ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία ο 46χρονος κατείχε από κοινού με τον 37χρονο, ο οποίος αναζητείται.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 37χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• Το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων ευρώ, ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
• Ένα  κυνηγετικό όπλο
• Τριανταπέντε φυσίγγια του ανωτέρω όπλου και
• Ένα μαχαίρι.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 37χρόνου.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook