Ο καθιερωμένος αγιασμός για την έλευση του νέου έτους και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων στον Δήμο Χανίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 4/1/2013 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, ευχήθηκε στους εργαζομένους να έχουν ένα δημιουργικό και παραγωγικό έτος, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Δήμαρχος, τόνισε ακόμη ότι «παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας και κατ’ επέκταση και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Δημοτική Αρχή των Χανίων, καταβάλλει κάθε προσπάθεια, για την υλοποίηση των στόχων της σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς, για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών, δίνοντας προτεραιότητα στην ανάπτυξη και ενίσχυση των κοινωνικών δομών, για έναν Καλλικρατικό Δήμο Χανίων, αντάξιο της ιστορίας και του πολιτισμού του».

Στους εργαζόμενους ευχήθηκαν ακόμη οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ.κ. Γεώργιος Τσαπάκος, Τάσος Βάμβουκας και Νίκος Παπαντωνάκης, καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Σοφία Ζεκάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χριστίνα Φραγκογιάννη, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι εργαζόμενοι του Δήμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook