Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το νέο έτος έκοψε η Δήμαρχος Φαιστού την Παρασκευή το μεσημέρι στο ΚΑΠΗ Πόμπιας σε μια όμορφη εκδήλωση που επιμελήθηκαν αποκλειστικά τα μέλη του ΚΑΠΗ, έχοντας ετοιμάσει παραδοσιακά σκευάσματα και που παραβρέθηκε αρκετός κόσμος. Με την παρουσία της εκεί η δήμαρχος κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ μια καλή χρονιά, εκφράζοντας την αισιοδοξία της το 2013 να είναι καλύτερο, από την δύσκολη χρονιά που μας πέρασε.

Η κ. Πετρακογιώργη αναφέρθηκε και στις πολλαπλές δυσκολίες που περνούν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις περικοπές των κρατικών πόρων ως μέρος των πολλαπλών αλλαγών και των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων. Η Δήμαρχος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η νέα χρονιά θα είναι δημιουργικότερη από την προηγούμενη και δεσμεύτηκε να βρεθεί πιο κοντά στον καθένα, επαναλαμβάνοντας για ακόμα μία φορά πως η πόρτα της είναι ανοιχτή για όλους και είναι διατεθειμένη να βοηθά και να παρεμβαίνει όσο και όπου μπορεί για τη βελτίωση και την ανάπτυξη του τόπου.

Τέλος, επαίνεσε την προσπάθεια που γίνεται από τα μέλη του ΚΑΠΗ και ανανέωσε το ραντεβού με όλους για τον επόμενο χρόνο, ενώ ακολούθησε ένα μικρό κέρασμα από τα παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν οι γυναίκες, μέλη του ΚΑΠΗ. Να σημειωθεί ότι το φλουρί κατά τη διάρκεια κοπής της πίτας, κέρδισε ο κ. Στέλιος Χαριτάκης ο οποίος έλαβε από τα χέρια της Δημάρχου ένα γούρι για το νέο έτος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook