Οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Καραγιαννίδη για τις αντιασφυξιογόνες μάσκες προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις τόσο της ΝΔ όσο και της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.

Η ΝΔ στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Αμέσως μετά τον εκπρόσωπο του κ. Τσίπρα, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ.Καραγιαννίδης, απευθυνόμενος προφανώς στους κουκουλοφόρους, κατέστησε σαφές πως, για να αναβαθμιστούν και εκείνοι σε βουλευτές του κόμματος, οφείλουν να έχουν τουλάχιστον δύο ρόπαλα, αντιασφυξιογόνες μάσκες και να έχουν εντρυφήσει στον \’Τσελεμεντέ του αναρχικού\’.

» Επιβεβαιώνοντας, έτσι, πλήρως την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ στους κουκουλοφόρους. Και ας πάψει να προκαλεί ο κάθε κ. Καραγιαννίδης τους Έλληνες, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.»

Η Φώφη Γεννηματά σχολίασε: «Απογοήτευση και θλίψη προκαλούν ανεύθυνες δηλώσεις βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως του κ. Σκουρλέτη πριν από λίγες ημέρες και του κ. Καραγιαννίδη σήμερα, με τις οποίες νομιμοποιούν πολιτικά την χρησιμοποίηση ροπάλων, αντιασφυξιογόνων μασκών και υλικών παραγωγής μολότοφ.»

* Η Χρυσή Αυγή σε δική της ανακοίνωση τονίζει: « Οι βουλευτές του Σύριζα έχουν δικαίωμα να βάζουν τα ρόπαλα και τα μπουκάλια όπου επιθυμούν. Δεν έχουν όμως δικαίωμα να υποθάλπουν τρομοκράτες, παράνομους καταληψίες δημοσίων κτιρίων και καταστροφείς της περιουσίας φτωχών βιοπαλαιστών.»

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook