«Ξέρω ποιος έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ» φέρεται να δήλωσε σε στενό κύκλο συνομιλητών του ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, ο πρώην υπουργός Οικονομικών επιμένει ότι η αλλοίωση δεν έγινε από εκείνον, αλλά έγινε σε μεταγενέστερο χρόνο, δείχνοντας έτσι στην κατεύθυνση του κ. Διώτη ή του κ. Βενιζέλου.

Ερωτήματα για εμπλοκή βασικού μετόχου του τηλεοπτικού σταθμού ΜEGA στη λίστα Λαγκάρντ διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, μετά από σχόλιο του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη στο δελτίο του σταθμού της Πέμπτης, με το οποίο -σύμφωνα με την Κουμουνδούρου- αποφαινόταν ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ποινικών ευθυνών για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την επίμαχη λίστα.

Στο μεταξύ, για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος καλούνται να δώσουν εξηγήσεις, ως ύποπτοι, συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι ήταν δικαιούχοι και συνδικαιούχοι των τραπεζικών λογαριασμών τα αρχεία των οποίων αφαιρέθηκαν από τη λίστα Λαγκάρντ.

Λήξαν θεωρεί το ζήτημα της συμμετοχής της Ελένης Παπακωνσταντίνου, εξαδέλφης του πρώην υπουργού Οικονομικών ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Τάκης Αθανασόπουλος.


skai.gr