Το τρίτο παιδάκι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη ήρθε στον κόσμο το πρωί της Πέμπτης και 24 ώρες αργότερα ο γιατρός της ευτυχισμένης μαμάς, Ελπιδοφόρος Δουράτσος, μίλησε στο \”Πρωινό Mou\” για τις πρώτες ώρες της μικρής στη ζωή.

«Όταν έκανε το δεύτερο παιδάκι της είχα ευχηθεί \”και στο τρίτο\”, γιατί είναι πολύ καλοί γονείς. Θα μου πείτε πως όλοι καλοί γονείς είναι, αλλά εγώ βλέπω κάποια πράγματα, που εμφανίζονται σαν ιδιότητες των γονέων από το μαιευτήριο, γι\’ αυτό το λέω» ανέφερε ο γιατρός της Κάτιας Ζυγούλη για το ζεύγους Ρουβά.

Όσο για τη διαδικασία του τοκετού του τρίτου παιδιού της οικογένειας, ο ίδιος αποκάλυψε: «Ο Σάκης ήταν στον προθάλαμο του χειρουργείου, καθώς μέσα δεν μπορούσε να βρίσκεται (σ.σ.: το μωρό γεννήθηκε με καισαρική)», ενώ σχετικά με το σε ποιον μοιάζει το μωρό ανέφερε: «Η μικρή είναι μια κούκλα, τροφαντή! Δεν μπορεί να πει κανείς σε ποιον μοιάζει, μετά τις τρεις τέσσερις πρώτες ημέρες θα αρχίσει να διαμορφώνει φυσιογνωμία».

Τέλος, σχετικά την Κάτια Ζυγούλη, ο γιατρός πρόσθεσε: «Η Κάτια είναι πάρα πολύ καλά. Μπορώ να πω πως η ταλαιπωρία της ήταν ελάχιστη και ήταν καλύτερα από όλες τις άλλες φορές», ενώ για τις πρώτες ώρες της μικρής Αριάδνης στη ζωή είπε: «Τη νεογέννητη την έχουν όλη μέρα μαζί τους, δεν φεύγει λεπτό από δίπλα τους. Την έχουν συνέχεια μέσα στο δωμάτιο».

yupii.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook