Τελευταία ενημέρωση 16.58

Με στόχο να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του για το 2013 ο Πλατανιάς υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο (05/01, 17.15) στα Περιβόλια.

Η χανιώτικη ομάδα με τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της πόλης θέλει τη νίκη για να πάρει βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι Γκονζάλες, Δημήτρης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο νεοαποκτηθέντας Τετέι δεν μπορεί να αγωνιστεί αφού δεν εκδόθηκε το δελτίο του.

Ερωτηματικό αποτελεί η ενδεκάδα του Πλατανιά, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να μην ανακοινώνει αποστολή την Παρασκευή (04/01), ημέρα κατά την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που υπήρξε από τον Πλατανιά ο Γιάννης Ποτουρίδης λόγω τραυματισμού της τελευταίας στιγμής βρίσκεται εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκρυβε εκπλήξεις στην αρχική σύνθεση αφού επέλεξε τον Αρότσα για πρώτη φορά σε ενδεκάδα πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αρότσα, Κανακούδης, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ, Ντόε.

Στον πάγκο Λαζαρίδης, Τζανής, Ναζλίδης, Κουρτεσιώτης, Μιρτσέτα, Μαρτσάκης, Δέντσας

ΠΑΣ: Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς

Στον πάγκο Μπαμπανιώτης, Αυγενικού, Κεϊτά, Βίλα, Ιωάννου, Οικονόμου, Νικλητσιώτης

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook