Δεν κατάφερε να αρχίσει τις υποχρεώσεις του για το 2013 με νίκη ο Πλατανιάς, που έμεινε στο 1-1 με τον αρκετά επικίνδυνο ΠΑΣ Γιάννινα, στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων.

Με αρκετά \”πειραματική\” άμυνα παρατάχθηκε ο Πλατανιάς, που είχε σαν ηγετική μορφή τον Ντόε, που δεν έχασε καμιά προσωπική \”μονομαχία\”. 

Στο δεύτερο μέρος μετά το 53\’ ο Αναστασιάδης πήγε σε πιο ορθολογικό σχήμα με τετράδα στην άμυνα και τον Αγκιλέρα δίπλα στον Ντόε. 

Το ξεκίνημα του ματς ήταν το καλύτερο δυνατό για τους γηπεδούχους που μόλις στο 4\’ έφτασαν στο 1-0 μετά το φάουλ του Κάλαϊτζιτς και την κεφαλιά του Αναστασάκου.
Στη συνέχεια όμως ο επικίνδυνος επιθετικά ΠΑΣ έψαξε το γκολ και το \”βρήκε\” στο 20\’ με το ασύλληπτο σουτ του Κοροβέση. 
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά επικίνδυνοι και έφτασαν μία \”ανάσα\” από το 1-2  με τους Ίλιτς (50\’), Κοροβέση (51\’, 62\’), αλλά το τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης άνηκε στον Πλατανιά.
Το δοκάρι στο πλασέ του Αναστασάκου (81\’) και η εξαιρετική επέμβαση του Φεγκρούς στην κεφαλιά του Ναζλίδη (85\’) \”κράτησαν\” το 1-1 για τα Γιάννινα.
Καλή ήταν η διαιτησία του Σπάθα (Ακρίβος-Φαντόπουλος), που απέβαλε στο 92\’ με δεύτερη κίτρινη για \”θέατρο\” εκτός περιοχής τον Ουντότζι. 
Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αρότσα (53\’ Ναζλίδης), Κανακούδης, Μαραγκουδάκης (70\’ Μιρτσέτα), Αναστασάκος, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (83\’ Μαρτσάκης), Ντόε.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος (88\’ Οικονόμου), Κολοβέτσιος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (67\’ Βίλα), Ίλιτς (81\’ Νικλητσιώτης).
Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook