Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του 78χρονου Μανώλη Ζαχαράκη που εξαφανίστηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από το σπίτι του στον Άγιο Ιωάννη Ηρακλείου, κάνοντας ταυτόχρονα νέα έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι καθώς ο ηλικιωμένος είναι νεφροπαθής και κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο.

Την ίδια ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της 3ης ΕΜΑΚ στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία της Αστυνομίας για τον ανασχεδιασμό των ερευνών.

Η νέα επιχείρηση ερευνών για τον εντοπισμό του αγνοουμένου ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, με τη συνδρομή της αστυνομίας, της πυροσβεστικής αλλά και εθελοντών από τον Ερυθρό Σταυρό και πάντα με την βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της 3ης ΕΜΑΚ, την Κίρκη .

Μια πληροφορία που έφτασε στην πυροσβεστική την Παρασκευή από μια γυναίκα που υποστήριξε ότι είδε τον ηλικιωμένο μέσα στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμό και αναπτέρωσε προς στιγμήν τις ελπίδες για την οικογένεια του αγνοουμένου.

Δυστυχώς όμως οι έρευνα δεν απέδωσε καρπούς μεγαλώνοντας την αγωνία για την τύχη του 78χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηλικιωμένος είναι ψηλός, αδύνατος, με μουστάκι και φοράει γυαλιά. Όταν χάθηκε φορούσε γκρι πουκάμισο, πράσινη ζακέτα, σκούρα γκρι φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook