Λίγη ώρα πριν την σέντρα στην Σαλαμίνα και μπορείτε να ενημερωθείτε για την σύνθεση με την οποία κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο Πλατανιάς. Ο Τίμος Καβακάς τελικά προτίμησε να δηλωθεί σε αυτό το παιχνίδι έστω την ύστατη στιγμή ο Κατρανίτσας για να εκτίσει την ποινή του με τον Παπαδημητρίου να επιστρέφει μετά από καιρό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Αθανασιάδης θα είναι τελικά ο «παρτενέρ» του Πότσι στην μεσαία γραμμή.

 

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σαλαμίνας η χανιώτικη ομάδα παίζει τα… ρέστα της για να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου και στην τριάδα του πρωταθλήματος. Ο Λιούρδης θα υπερασπιστεί την εστία, ο νεαρός Τσοντάκης θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Παπαδημητρίου στο αριστερό. Τζανής και Γεωργόπουλος θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας και οι Αθανασιάδης και Πότσι αυτό της μεσαίας γραμμής. Στα δεξιά θα είναι ο Πιτσόκος, στα αριστερά ο Προβατίδης και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κατσικοκέρη θα είναι ο Μιρτσέτα.

 

Από την αποστολή τελικά αποκλείστηκαν οι Κομπογεννιτάκης και Μαζιώτης με τον τελευταίο σύντομα να αποτελεί παρελθόν για την ομάδα αφού έχουν ενοχληθεί οι ιθύνοντες από την συμπεριφορά του.

 

Πλατανιάς: Λιούρδης, Τσοντάκης, Τζανής, Γεωργόπουλος, Παπαδημητρίου, Πότσι, Αθανασιάδης, Πιτσόκος, Προβατίδης, Μιρτσέτα, Κατσικοκέρης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Μαρτσάκης, Μπαξεβάνης, Νούτσος και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Βλαχάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook