Έντονες βροχοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν σήμερα στην Κρήτη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 9 έως τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά:

Χανιά

Καταιγίδα προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 7/1, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Βροχή και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με εκδήλωση καταιγίδας, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 7/1, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ηράκλειο

Βροχή και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 7/1, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Βροχές προβλέπονται για σήμερα στο Λασίθι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Αμετάβλητος θα παραμείνει το απόγευμα και το βράδυ ο καιρός με έντονες βροχοπτώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 9 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook