Η Vodafone και ο Αθλητικός Όμιλος Λασιθίου το ρίχνουν … στην ανακύκλωση και καλούν όλους τους αθλητές του τμήματος στίβου να ανακυκλώσουν παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και αξεσουάρ ρίχνοντάς τα στον ειδικό κάδο συλλογής που έχει τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου.

Η Vodafone και ο Α.Ο.Λ. υπενθυμίζουν ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν πρέπει να καταλήγουν στα σκουπίδια, καθώς είναι φτιαγμένα από υλικά τα οποία μπορεί να επιβαρύνουν το περιβάλλον εάν πεταχτούν στους κάδους απορριμμάτων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα επιμέρους υλικά των συσκευών αυτών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή άλλων αντικειμένων (π.χ. οικιακής χρήσης).

Παράλληλα, κάδοι συλλογής κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, υπάρχουν στα καταστήματα της Vodafone σε όλη την Ελλάδα, για όλους τους φίλους του περιβάλλοντος.

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να αναζητήσεις παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, αξεσουάρ και μπαταρίες που μένουν ξεχασμένα στα συρτάρια σου ή σε κάποιο σημείο του σπιτιού σου, περιμένοντας…να ανακυκλωθούν;

Δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον σου για την προστασία του περιβάλλοντος. Απλά, ρίξ’ το … στην ανακύκλωση μαζί με τη Vodafone και τον Αθλητικό Όμιλο Λασιθίου.