Ο Εργοτέλης πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 4-1 και περνά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ των κιτρινόμαυρων πέτυχαν οι Πίτσος, Μπουχαλάκης Χαντί και Ζαχόρα. 

Οι φάσεις του αγώνα:

7\’ Καλή σέντρα-σουτ του Τζανακάκη από τη δεξιά πλευρά, η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαμπάκη.

10\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ! Εκτέλεση φάουλ του Καρακάσογλου από δεξιά, ο Χατζόγλου με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1.

12\’ Γέμισμα του Χαντί από την αριστερή πλευρά, ο Ζαχόρα θα κάνει την προβολή, για να διώξει τη μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή ο Σερέτης, στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Εργοτέλη για γρήγορη ισοφάριση.

16\’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη όταν έπειτα από την κάθετη πάσα του Ρομάνο, η μπάλα έφτασε στον Ζαχόρα το πλασέ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

19\’ Κίτρινη κάρτα στον Τζανακάκη.

26\’ Εξαιρετική κίνηση και σουτ του Ζαχόρα, θα πέσει και με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ ο Λαμπάκης.

29\’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη με το γυριστό σουτ του Χρυσοφάκη να φεύγει μόλις άουτ μετά την σέντρα του Γεωργίου

30\’ Κίτρινη κάρτα στον Καρακάσογλου.

33\’ Δεύτερη έπειτα από το γκολ επίσκεψη της Αναγέννησης στα καρέ του Εργοτέλη, με τον Τσιάμη να δίνει στον Καρακάσογλου, το σουτ του οποίου έδιωξε ο Αθανασίου. Στη φάση τραυματίσθηκε ο Γεωργίου και δείχνει οτι δύσκολα θα συνεχίσει…

35\’ Ο Καρακάσογλου θα δώσει στον Καρπαθάκη, αυτός θα κάνει το πλασέ για να απομακρύνει σε κόρνερ ο Αθανασίου.

40\’ Γίνεται η αναγκαστική αλλαγή με τον Γεωργίου να δίνει τη θέση του στον Δασκαλάκη. Ο Κύπριος πάει στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Σαρρή και ο Πίτσος μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο.

41\’ Ο Μπουχαλάκης θα κερδίσει τη μπάλα από τον Λαμπάκη, θα κάνει το πλασέ σε κενή εστία, όμως η μπάλα θα περάσει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων σε μια απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη.

51\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Ο Ρομάνο με εξαιρετική πάσα θα δώσει στον Πίτσο ο οποίος πέρασε στην περιοχή της Αναγέννησης και με πλασέ θα κάνει το 1-1.

56\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Σέντρα σουτ του Μπουχαλάκη από δεξιά και ΓΚΟΛ 2-1

64΄Ο Ζαχόρα πέρασε τη μπάλλα στον Ευαγγέλου σε καλή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή γλύστρισε και η μπάλλα πέρασε άουτ.

66΄Κίτρινη κάρτα στο Ζαχόρα.

71΄Ωραία κίνηση του Ζάχορα η κάθετη πάσα στον Πίτσο αρκετά δυνατή για να την προλάβει στη μεγάλη περιοχή,

72΄Σέντρα του Ζάχορα από τα αριστερά, κεφαλιά του Ρομάνο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

75΄Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Εργοτέλη στη θέση του Δασκαλάκη ο Κοζωρόνης

77΄Ατομική ενέργεια του Μπουχαλάκη, σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άουτ.

80΄Ατομική ενέργεια του Ζάχορα μπήκε στη μεγάλη περιοχή το σουτ του λίγο άουτ

82΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Μπουχαλάκης και Χαντί παίζουν το 1-2,ο δεύτερος μπαίνει στη περιοχή και περνώντας τρεις παίκτες πλάσσαρε εύστοχα τον Λαμπάκη για να κάνει το 3-1

90΄Ο Ρομάνο κάνει κάθετη πάσα στον Ευαγγέλου ο οποίος σκοράρει όμως ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ ως οφσάιτ χωρίς να έχει υποδειχθεί από τον βοηθό.

92΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Ο Ευαγγέλου τροφοδοτεί το Ζαχόρα μέσα στη περιοχή και αυτός από πλάγια αριστερά θα κάνει το 4-1

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης (Σ. Γκόγκιτς): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Γεωργίου (40\’ Δασκαλάκης)(75΄Κοζωρόνης), Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Χαντί, Χρυσοφάκης (46\’ Ευαγγέλου), Ζάχορα.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γ. Φοιρός): Λαμπάκης, Σερέτης, Καρπαθάκης, Χατζόγλου, Μπουτζίκος, Σπαθαράς, Τσιάμης(66\’ Χαρμάνας), Γιόγιος(75΄Σιδηρόπουλος), Ντατίδης, Στεργίδης, Καρακάσογλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook