Παρακολουθείστε LIVE αποκλειστικά στο flashnews.gr την εξέλιξη του παιχνιδιού ανάμεσα σε Αίαντα και Πλατανιά στη Σαλαμίνα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Football League 2 για τον 1ο όμιλο.

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σαλαμίνας η χανιώτικη ομάδα παίζει τα… ρέστα της για να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου και στην τριάδα του πρωταθλήματος. Ο Λιούρδης θα υπερασπιστεί την εστία, ο νεαρός Τσοντάκης θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Παπαδημητρίου στο αριστερό. Τζανής και Γεωργόπουλος θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας και οι Αθανασιάδης και Πότσι αυτό της μεσαίας γραμμής. Στα δεξιά θα είναι ο Πιτσόκος, στα αριστερά ο Προβατίδης και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κατσικοκέρη θα είναι ο Μιρτσέτα.

 

Από την αποστολή τελικά αποκλείστηκαν οι Κομπογεννιτάκης και Μαζιώτης με τον τελευταίο σύντομα να αποτελεί παρελθόν για την ομάδα αφού έχουν ενοχληθεί οι ιθύνοντες από την συμπεριφορά του.

 

Οι συνθέσεις

 Αίας Σαλ.: Γκιόκας, Μαντζιούρας (65\’ λ.τ Χαϊντούτης), Δημογιάννης, Παπακωνσταντίνου (46\’ Σαρακίνης), Τζιαφέρης, Μακρόπουλος, Λίτσης, Σιδέρης, Μουσταφίδης (59\’ Μπιταξής), Τερλελής, Καραχάλιος.

 Πλατανιάς: Λιούρδης, Τσοντάκης, Τζανής, Γεωργόπουλος, Παπαδημητρίου (54\’ Μαρτσάκης), Πότσι, Αθανασιάδης, Πιτσόκος (74\’ Νούτσος), Προβατίδης, Μιρτσέτα, Κατσικοκέρης (61\’ Μπαξεβάνης).

 Στον πάγκο βρίσκονται οι Μαρτσάκης, Μπαξεβάνης, Νούτσος και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Βλαχάκης.

 

Διαιτητής θα είναι ο Ασπραδάκης από την Αθήνα με βοηθούς τους Σαμοΐλη και Γεωργακόπουλο και 4ο τον Τσουκαλά επίσης του συνδέσμου Αθηνών.

Μιρτσέτα ο πρωταγωνιστής

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση στην Σαλαμίνα για τον Πλατανιά που μόλις στο 5\’ έβαλε γκολ με τον Μιρτσέτα και πήρε το προβάδισμα. Η ομάδα του Τίμου Καβακά μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πέρα από το γκολ δημιούργησε καλή ευκαιρία και με τον Αθανασιάδη στο 21\’ με τον Λιούρδη να είναι απλά θεατής στο παιχνίδι. Οι \”ερυθρόλευκοι\” έφτασαν μια ανάσα από το 0-2 στο 38\’ αλλά το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Προβατίδη και μετά τις ευκαιρίες των Κατσικοκέρη και Μιρτσέτα ήρθε το δεύτερο γκολ του Σέρβου στην εκπνοή του ημιχρόνου να θέσει τις βάσεις για το \”διπλό\” του Πλατανιά.

Δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι φιλοξενούμενοι και στο δεύτερο ημίχρονο όπου στο ξεκίνημα του έφτασαν κοντά στο 0-3 με τον Κατσικοκέρη να \”σημαδεύει\” το δοκάρι, που ήταν το δεύτερο για τον Πλατανιά, ενώ ο Λιούρδης δεν έχει απειληθεί καθόλου πέρα από ένα μακρινό και άστοχο σουτ του Μουσταφίδη. Στη συνέχεια οι \”ερυθρόλευκοι\” των Χανίων κατάφεραν εύκολα να κρατήσουν το προβάδισμα και ο Τίμος Καβακάς είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει βασικούς παίκτες όπως ο Κατσικοκέρης και ο Πιτσόκος εν όψει και της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος και του δεύτερου στην σειρά εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή στα Ψαχνά.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στη σέντρα ο Πλατανιάς με Κατσικοκέρη και Μιρτσέτα

3\’ Ο Μιρτσέτα ανακόπτεται με οφσάιντ από τον βοηθό Γεωργακόπουλο λίγο πριν βγει τετ-α-τετ με τον Γκιόκα.

5\’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Προβατίδη ο Μιρτσέτα στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά πετυχαίνει το 0-1. 


21’ Σέντρα του Προβατίδη ο Γεωργόπουλος έστρωσε στον Αθανασιάδη που σούταρε άουτ.

38\’ ΔΟΚΑΡΙ: Ο Μιρτσέτα τροφοδότησε τον Προβατίδη που σούταρε αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του και απέτρεψε το 0-2 για τον Πλατανιά.

41\’: Σέντρα του Μιρτσέτα ο Κατσικοκέρης από το ύψος της μικρής περιοχής πλασάρει άουτ.

43\’ Τετ-α-τετ του Μιρτσέτα ο Γκιόκας αποκορύει με το πόδι.

45\’ ΓΚΟΛ: Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μιρτσέτα που με σουτ διπλασιάζει και τα δικά του γκολ και της ομάδας του (0-2).

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου με την Σαλαμίνα στη σέντρα και τον Σαρακίνη να παίρνει την θέση του Παπακωνσταντίνου στη σύνθεση του Αίαντα.

51\’ Σουτ του Μουσταφίδη αρκετά έξω από την εστία του Λιούρδη.

54\’ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ: Μέσα ο Μαρτσάκης στην θέση του Παπαδημητρίου. Στα αριστερά της άμυνας ο Αθανασιάδης, αριστερό χαφ ο Μαρτσάκης και ο Προβατίδης στα χαφ δίπλα από τον Πότσι.

55\’ ΔΟΚΑΡΙ: Δεύτερο δοκάρι, αυτήν την φορά οριζόντιο, για τον Πλατανιά σε δυνατό σουτ του Κατσικοκέρη.

59\’ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ: Ο Μπιταξής θα μπει στην θέση του Μουσταφίδη.

61\’ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ: Ο Μπαξεβάνης θα περάσει στην επίθεση αντικαθιστώντας τον Κατσικοκέρη, που θα πάρει… ανάσες για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

65\’ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΑΙΑΝΤΑ: Ο Χαϊντούτης περνάει στην θέση του τραυματια Μαντζιούρα

74\’ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ: Ολοκληρώνει τις κινήσεις του και ο Τίμος Καβακάς με τον Νούτσο να περνάει στο παιχνίδι αντί του Πιτσόκου.

76\’ Πρώτη σημαντική απειλή για τον Λιούρδη που μπλοκάρει το μακρινό σουτ του Καραχάλιου.

ΛΗΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ 93\’ με τους παίκτες του Πλατανιά να πανηγυρίζουν μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη που τους κρατάει δυνατά σε τροχιά ανόδου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook