«Πονοκέφαλο» στις αστυνομικές αρχές των Χανίων έχουν προκαλέσει τα συνεχή τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βομβών σε κέντρα διασκέδασης.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, τα τηλεφωνήματα – που ευτυχώς αποδεικνύεται πως είναι φάρσες – ξεκίνησαν από την περίοδο των εορτών προκαλώντας ,μεγάλη αναστάτωση στους θαμώνες των κέντρων διασκέδασης, αλλά και στην αστυνομία που είναι υποχρεωμένη να ζητήσει την εκκένωση των καταστημάτων και να κάνει έρευνα με τον ειδικό αστυνομικό σκύλο.

Μάλιστα οι φαρσέρ δεν δίστασαν να προειδοποιήσουν για τοποθέτηση βομβών σε δύο τουλάχιστον νυκτερινά κέντρα διασκέδασης ακόμη και την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι των κέντρων διασκέδασης, ζητούν από τους πελάτες να εκκενώσουν τα καταστήματα.

Ακολουθεί η άφιξη αστυνομικών και του ειδικού στην εύρεση εκρηκτικών, αστυνομικού σκύλου, ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα περνά αρκετή ώρα και φυσικά δεν είναι λίγοι οι πελάτες που φεύγουν ασχέτως με το αν έχουν πληρώσει ή όχι τον λογαριασμό.

Όμως υπήρχαν και περιπτώσεις – τουλάχιστον δύο – ιδιοκτητών οι οποίοι αρνήθηκαν να εκκενωθεί το κατάστημα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν ,με την κατηγορία της απείθειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές των Χανίων και ειδικά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας που διενεργεί την προανάκριση, φέρονται αποφασισμένες να εντοπίσουν τους φαρσέρ προκειμένου να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την κακόγουστη νέα «μόδα» καθώς – μέχρι τώρα – οι ανάλογες φάρσες στόχευαν στα δικαστήρια ή στα πλοία της γραμμής.

Ναπολέων Σαραντίδης
[email protected]