Στον προπονητή της ομάδας που πέρασε μια περιπέτεια υγείας το προηγούμενο διάστημα αφιέρωσαν οι παίκτες του Ρέθυμνο Αegean τη νίκη απέναντι στον ΚΑΟ Δράμας.

Η σχετική ενημέρωση από το rethymnobc.gr:

Δυναμικά επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Ρέθυμνο Aegean επικρατώντας εύκολα του ΚΑΟΔ με 88 – 75. 

Η νίκη της ομάδας μας αφιερώνεται στον προπονητή μας Στέργιο Κουφό ο οποίος θα λείψει από τον πάγκο λόγω της περιπέτειας υγείας που πέρασε το προηγούμενο διάστημα. Η νίκη αφιερώνεται και στους πιστούς φιλάθλους μας που αψήφησαν βροχή και κρύο για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. 

Το παιχνίδι Πιάνοντας φοβερή απόδοση για τρία δεκάλεπτα, το Ρέθυμνο Aegean κέρδισε τον ΚΑΟΔ πολύ πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό 88-75 και παρέμεινε μόνο του στην 5η θέση της βαθμολογίας. Να σημειωθεί ότι η διαφορά άγγιξε ακόμη και το +35, όταν στο 31\’ ο φωτεινός πίνακας έδειξε 82-47! Εκεί που κρίθηκε το π\"\"αιχνίδι ήταν το τρίτο δεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο το Ρέθυμνο Aegean έτρεξε απίστευτο επιμέρους σκορ 35-10!

Οι παίκτες μας με τους Κάρτερ και Κόμματο να είναι  σταμάτητοι, έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι στην. ανύπαρκτη άμυνα των φιλοξενούμενων. Φυσικά θα πρέπει να σταθούμε και στο «διαστημικό» ποσοστό στα σουτ δύο πόντων των γηπεδούχων με 26/33 (79%) αν και στα τρία δεκάλεπτα που κυριάρχησαν είχαν πάνω από 80% και το «χάλασαν» στο τέταρτο στο οποίο χαλάρωσαν. Επίσης οι παίκτες μας είχαν το εντυπωσιακό 9/9 αιφνιδιασμούς. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ρέθυμνο Aegean χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη να «απαντήσει» με ένα 7-28 με το οποίο περιόρισε αισθητά την διαφορά.

Tα δεκάλεπτα: 23-18, 46-37, 81-47, 88-75 

ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN (Γιαπλές – Μυκονιάτης): Χορν 3, Καλλινικίδης 9, Κόλιμον, Αγγελόπουλος 5(1), Τσαρουχάς, Τσόχλας 7(1), Ντούβνιακ 7(1), Κόμματος 16(1), Κάρτερ 22(3), Λάτοβιτς 2, Πέτγουεϊ 17(1), Σιζόπουλος. 

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σλαφτσάκης 9(1), Νόουλς 10(1), Καλαϊτζίδης 2, Ακεψιμαίδης 7(1), Μισέλ 8, Μπάβτσιτς 3, Κακαρούδης 5(1), Ζάρας 15, Ιωάννου 1, Πάλμπερ 1

Πηγή: goodnet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook