Τον προγραμματισμό δράσης του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης το 2013 για την αξιολόγηση προσωπικού και την αξιολόγηση των δομών όλων των υπουργείων θα παρουσιάσει ο Αντώνης Μανιτάκης στη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη.

Σήμερα Δευτέρα στη 1.30 το μεσημέρι ο κ. Μανιτάκης συναντάται με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ την Πέμπτη στις 10.30 το πρωί με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Εντωμεταξύ, την Τετάρτη ολοκληρωθεί η συζήτηση και η ψήφιση του νομοσχεδίου «Κατάργηση και συγχώνευση νομικών προσώπων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα – Σύσταση Γενικής Γραμματείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις».

\”Δεν έχουμε, ούτε είχαμε πολιτική απολύσεων. Το 2013 θα είναι χρονιά αξιολόγησης\”, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο κ. Μανιτάκης. \”Εχουν καταγραφεί οι άμεσες λειτουργικές ανάγκες των δημόσιων υπηρεσιών προκειμένου να αναδιαρθρώσουμε τη Δημόσια Διοίκηση, να την κάνουμε πιο οικονομική και κυρίως πιο αποδοτική αλλά και φιλική προς τον πολίτη\” τόνισε.

 

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook