Επίσκεψη στον υπό κατασκευή δρόμο Μεγάλη Βρύση-Βαλής, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών και να ενημερωθεί από τον εργολάβο και τους εργαζόμενους για την πορεία του έργου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του εργολάβου, ήδη έχει ολοκληρωθεί το 60% του συνολικού έργου, ενώ όσον αφορά αποκλειστικά τις χωματουργικές εργασίες, το ποσοστό εκεί φτάνει το 90%. Το έργο δε, αναμένεται να παραδοθεί τον προσεχή Μάιο.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας δήλωσε ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία του έργου, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία πως θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και πολύ σύντομα το εν’ λόγο οδικό δίκτυο θα παραδοθεί προς χρήση στους δημότες της περιοχής.

«Μαζί με τους συνεργάτες μου επισκεφτήκαμε την εργολαβία της διαδημοτικής οδοποιίας που έχει αφετηρία τον οικισμό της Μεγάλης Βρύσης της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Βαρβάρας και τερματισμό τον οικισμό Βαλή Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνας. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά οδικά έργα που εκτελούνται αυτή την στιγμή στην Κρήτη και η αποπεράτωσή του θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους δημότες της Γόρτυνας καθώς θα ενώσει δυο σημαντικά τμήματα του Δήμου.

Αποτελεί δε δικαίωση των ενεργειών και της προσπάθειας που καταβάλαμε ως πρώην δημοτική αρχή Αγίας Βαρβάρας, προκειμένου να εκπονήσουμε τις απαιτούμενες μελέτες και να προωθήσουμε την χρηματοδότησή του. Πλέον σαν δημοτική αρχή Γόρτυνας είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε να προχωρούν οι εργασίες και να ολοκληρώνεται το έργο.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σχοιναράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook