Οι πτυχές και το σκηνικό του εγκλήματος που συνέβη στην Παλαιά Μανωλάδα το βράδυ της Παρασκευής και ανακαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής, λαμβάνουν διαστάσεις που σοκάρουν.

Η άτυχη 41χρονη βρέθηκε νεκρή από τον αδερφό της το πρωί των Θεοφανείων, φέροντας πολλαπλές κακώσεις σε όλο το σώμα της και το κεφάλι, από τα χτυπήματα που είχε καταφέρει ο 45χρονος σύζυγός της, πιθανότατα με σφυρί και κατσαβίδι ή ψαλίδι.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το ζευγάρι είχε ακόμα ένα καβγά σαν αυτούς που το τελευταίο διάστημα πολλές φορές είχαν συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα σε ένα χώρο, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σπίτι, απλά ένα δωμάτιο χωρίς πορτοπαράθυρα, αλλά με δύο ανοίγματα και μια υποτυπώδη στέγη, ζούσαν από το καλοκαίρι και μετά.

Εκεί με βάση τις ίδιες πηγές το ζευγάρι έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, άρχισε να τσακώνεται και μέσα στο καβγά ο 45χρονος άρχισε να χτυπά με γροθιές τη γυναίκα και έπειτα με όποιο αντικείμενο βρίσκονταν στο χώρο.

Μια από τις τραγικές πτυχές του εγκλήματος, ήταν πως ο δράστης μέσα στο μεθύσι του και μετά την πράξη του συνέχισε να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι που είχε πέσει νεκρή η σύζυγός του, όχι μόνο το ίδιο, αλλά και το επόμενο βράδυ, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει.

protothema.gr