Τα θέματα της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς επανέφερε σήμερα στους αρμόδιους Υπουργούς ο Γεν. Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης που αφορούν :

1.το θέμα της αποπεράτωσης του οδικού άξονα Ηρακλείου-Μοιρών,

2.την εξέλιξη των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του δρόμου που θα συνδέσει την Μεσσαρά από τα Βορίζα με το οροπέδιο της Νίδας και τον ορεινό Μυλοπόταμο,

3. τα ζητήματα τις μετακίνησης των οικονομικών και υγειονομικών υπηρεσιών του Δήμου Φαιστού

4.την προβολή-χρηματοδότηση του φεστιβάλ των Ματάλων ,

Τα θέματα αυτά όπως είναι γνωστό συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Μοίρες με την Δήμαρχο Φαιστού και φορείς της περιοχής στα μέσα Δεκεμβρίου ύστερα από επίσκεψη που πραγματοποίησε στην περιοχή ο κ. Κεφαλογιάννης και στη συνέχεια στις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα η Δημάρχος Φαιστου κ. Μαρία Ανυφαντάκη Πετρακογιώργη με τους αρμόδιους Υπουργούς Γιάννη Βρούτση, Ολγα Κεφαλογιάννη, Χρήστο Σταικούρα, Γιώργο Μαυραγάνη και Σταύρο Καλογιάννη ύστερα από την πρωτοβουλία του Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Για τα παραπάνω θέματα οι αρμόδιοι υπουργοί που δείχνουν θετική διάθεση για την επίλυση τους δεσμεύτηκαν ότι σε συνάντηση που σύντομα θα πραγματοποιηθεί με τους τους αρμόδιους φορείς και την Δημοτική Αρχή του Δήμου Φαιστού θα οριστικοποιηθούν οι τελικές αποφάσεις .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook