Το ξενοδοχείο KNOSSOS BEACH με αφορμή την επίσκεψη διεθνούς ομάδας επαγγελματιών από το χώρο του ελαιολάδου, διοργανώνει εκδήλωση στο εστιατόριο SWELL restaurant για την ανάδειξη – προώθηση του, με τη συμμετοχή και υποστήριξη του κορυφαίου Έλληνα σεφ Λευτέρη Λαζάρου και του Γιάννη Μάργαρη

Μενού
-Κρεμμυδόσουπα με ζελέ ελιάς
-Καλαμάρι με φακή και μους φάβας
αρωματισμένο με ελαιόλαδο
-Λαυράκι με ξινόχοντρο Κρήτης καπνιστό απάκι και ελαιόλαδο αρωματισμένο με βανίλια
-Μους σοκολάτας με κρέμα ελαιoλάδου

Το Σάββατο στις 18.30 θα γίνει παρουσίαση από τον κ. Βασίλη Φραντζολά, Δοκιμαστή & Σύμβουλο Ελαιολάδου M.Sc. Food Policy, City University London, http://www.oliveoilseminars.com
Την Κυριακή στις 11.00 ο σεφ θα παρουσιάσει την παρασκευή του γλυκού ''Μούς σοκολάτας με κρέμα ελαιολάδου''

Τιμή μενού ανά άτομο 30 € , Με ποτά 35 € (περιλαμβάνεται επιλεγμένο κρασί λευκό ή κόκκινο, εμφιαλωμένο νερό και αναψυκτικά)