Ικανοποιημένος από τη νίκη στη Σαλαμίνα εμφανίστηκε μετά την λήξη του παιχνιδιού ο Τίμος Καβακάς, που χαρακτήρισε καθοριστικό για την πορεία της ομάδας του το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 6 Απριλίου στα Ψαχνά, όπου η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα παραμένει αήττητη.

 

Αν και δεν έγινε συνέντευξη τύπου στη Σαλαμίνα λόγω του ότι ενοχλήθηκε ο προπονητής του Πλατανιά από τις διαμαρτυρίες του γενικού αρχηγού του Αίαντα, Χρήστου Παλαιολόγου, για τον τραυματισμό του Καραχάλιου ο Τίμος Καβακάς μίλησε στον Χανιά ΣΠΟΡ FM δηλώνοντας:

 «Νομίζω πως πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε και όπως είπαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι όσο κερδίζουμε ελπίζουμε».

 Στη συνέχεια ο νεαρός τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με τον Ηρακλή στα Ψαχνά αλλά και για την «μάχη» της τριάδας:

 «Έχουμε τώρα μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Ψαχνά το οποίο είναι καθοριστικό για να παραμείνει η ομάδα στην τριάδα. Όποια ομάδα μπει στην διαδικασία να υποτιμήσει αντίπαλο θα την… πατήσει. Όλα τα παιχνίδια για όλους είναι πολύ σημαντικά, κρίσιμα και όποια ομάδα διαχειριστεί καλύτερα το άγχος αλλά και το κάθε αυτό παιχνίδι που θα βγαίνει θα είναι νικήτρια σε αυτά. Εμείς πάντα πηγαίνουμε για τη νίκη, τώρα επιβάλλεται να κερδίσουμε στα Ψαχνά. Θα παίξουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Κατηγορίας και την σεβόμαστε. Μια ομάδα που είναι ψηλά στην βαθμολογία, με ίδιους στόχους με εμάς και αρκετά νοικοκυρεμένη ομάδα με σοβαρούς ανθρώπους όπως και εμείς. Θέλω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει».

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook