Σοκαρισμένος ο 23χρονος Alex Kosuth-Phillips δέχεται την επίθεση ενός αγνώστου σε εστιατόριο του Birmingham, όπου βρισκόταν με τη φίλη του για τα γενέθλιά του.

Ενώ διασκεδάζουν, τον πλησιάζει ένας άνδρας που δε γνωρίζει, τον βγάζει έξω από το μαγαζί και πριν τον χτυπήσει τον κατηγορεί για το χρώμα των μαλλιών του.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε βίντεο με καβγάδες αλλά η αιτία της συγκεκριμένης μπουνιάς δεν έχει προηγούμενο.

\’\’Γιόρταζα τα γενέθλιά μου με την κοπέλα μου και σταματήσαμε να φάμε πίτσα στο συγκεκριμένο μαγαζί. Μπήκαμε να παραγγείλουμε και κάποιος που καθόταν μέσα κάτι είπε στο κορίτσι μου. Τον ρώτησα τι συμβαίνει και μετά δε θυμάμαι τίποτα άλλο\’\’ δηλώνει ο ίδιος.

Άνοιξε την πόρτα, τον τράβηξε έξω, κατηγορώντας τον πως είναι κοκκινομάλλης. Τον χτύπησε στο πρόσωπο με μία δυνατή γροθιά και τον έστειλε στο νοσοκομείο με σοβαρή ζημιά και λιγότερα δόντια.

Για καλή του τύχη επανήλθε πλήρως, αλλά όπως αναφέρει ο 23χρονος \’\’Θα μπορούσα να είχα πεθάνει ή να είχα χτυπήσει πολύ άσχημα\’\’.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα για να μπορέσουν να ανακαλύψουν το δράστη της επίθεσης, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook