Βροχές ή καταγίδες στα παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα, περιμένουμε την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 2 έως 7 βαθμούς και στα ορεινά από -2 έως 2 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και στα ανατολικά πελάγη θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 7 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 9/1, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 6 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 9/1, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 7 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 9/1, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Λίγη συννεφιά προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 7 βαθμούς Κελσίου και πολύ ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 7 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 5 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 9/1, προβλέπονται αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook