Με το 2008, η Peugeot αξιοποιεί την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει με το επιτυχημένο crossover 3008 δημιουργώντας ένα καινοτόμο όχημα για την κατηγορία Β κατηγορία.

Το νέο δημιούργημα της γαλλικής φίρμας θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη.

Το νέο crossover της Peugeot είναι το πρώτο όχημα που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε ταυτόχρονα για διάφορες γεωγραφικές αγορές.

Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται συνεχώς και όλο και περισσότερο κινείται σε αστικό περιβάλλον, μία νέα γενιά πελατών αναδύεται. Είναι αυτοί που αναζητούν την πρακτικότητα και τον δυναμισμό. Την ευκολία στην κίνηση και τους πλούσιους χώρους. Αυτά τα στοιχεία έρχεται να καλύψει το 2008, το οποίο θα κινηθεί στον δρόμο που βρίσκεται ήδη το Opel Mokka.

Το νέο crossover της Peugeot προσφέρει μια πλούσια και ποικίλη εμπειρία στην Β κατηγορία. Έτσι, με μόλις 4.16 μέτρα μήκος, το 2008 καινοτομεί συνδυάζοντας τα οδηγικά χαρακτηριστικά ενός hatchback και τη δύναμη ενός SUV με έναν εσωτερικό χώρο ο οποίος σας προσκαλεί να απολαύσετε την κάθε στιγμή στο έπακρο. Το 2008 είναι ένα όχημα εξίσου άνετο στην πόλη και στον ανοιχτό δρόμο.

Το 2008 πρόκειται να παραχθεί στη Γαλλία (Mulhouse), στην Κίνα (Wuhan) και στη Βραζιλία.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook