Την ήττα με 0-2 γνώρισε η Χερσόνησος από τον Ηρακλή Ψαχνών, βάζοντας και την «ταφόπλακα» στα όποια όνειρα είχαν απομείνει για την παραμονή. 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 3’ ο Ματθαιάκης έβγαλε τη σέντρα, ο Κίτσας αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 
Στο 35’ τα Ψαχνά απείλησαν όταν ο Σέγκος μπήκε από τα δεξιά, έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ. 
Το γκολ για τα Ψαχνά ήρθε στο 48’ με πέναλτι. Ο Σέγκος επιχείρησε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Περράκη και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζουλιώτης ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. 
το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 81’ ο Σέγκος, έπειτα από ωραία προσπάθεια του Φαρούκ, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον έμπειρο επιθετικό που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. 
Χερσονήσος (Άγγελος Βαρδάκης):Μουντράκης, Αραβιάκης, Γενιτσαρίδης, Γιακουμάκης, Κίτσας, Καλομοίρης, Σωμαράκης, Βλάχος, Μαραγκουδάκης, Ματθαιάκης, Μυλωνάς.
Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας):Μιχελής, Ζουλιώτης, Αργυρός, Ρεπετσάς, Παπαϊωάννου, Μεθενίτης, Μάτσος, Φαρούκ, Ντελέκος, Βλαχόπουλος, Σέγκος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook