Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ρούβα Μύρων Σηφάκης ο οποίος, αφού πρώτα εξύμνησε τον αντίπαλο αφιέρωσε το τρόπαιο στον πρόεδρο του συλλόγου Μανόλη Κουτεντάκη. 
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν για να γίνει αυτό το παιχνίδι που ήταν αντάξιο ενός τελικού. Ο Αλμυρός ήταν ένας αντάξιος αντίπαλος που μας δυσκόλεψε αρκετά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς προσπαθήσαμε και καταφέραμε και πήραμε το τρόπαιο που είναι το πρώτο της ιστορίας μας. Το αφιερώνουμε στον άνθρωπο που ηγείται αυτής της ομάδας τον κ. Κουτεντάκη, αλλά και σε όλο τον κόσμο που και σήμερα όπως σε κάθε αγώνα ήταν κοντά μας. 

Βολονάκης: «Μέτρησε η διαφορά των δύο ομάδων»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ήταν ο Δημήτρης Βολονάκης ενώ παραδέχτηκε ότι η διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες, κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα: 
«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε, κυρίως στο β’ ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος του αγώνα ίσως σεβαστήκαμε περισσότερο τον αντίπαλό μας, ενώ είχαμε και τον αέρα εις βάρος μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, θα έλεγα ότι ξεθαρρέψαμε και ήμασταν καλοί, αλλά από ένα σημείο και μετά μέτρησε και η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες κυρίως στη φυσική κατάσταση. Μπορεί να μην τα καταφέραμε, αλλά και μόνο που βρεθήκαμε στον τελικό ήταν για εμάς μια υπέρβαση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook