Πλήρες πρωινό «σερβίρουν» κάθε πρωί από τις 8 -10 από την ραδιοφωνική συχνότητα του Αντέννα Δυτικής Κρήτης και την συχνότητα των 97,0 ο Αντώνης Νομικός και ο Λευτέρης Κουρκουλός.

Η εκπομπή συμπληρώνει φέτος 12 χρόνια ζωής και είναι η μακροβιότερη στο χώρο του τοπικού ραδιόφωνου με ειδήσεις, σχόλια συνεντεύξεις και ρεπορτάζ που έχουν ως βασικό άξιο την τοπική ειδησεογραφία και επικαιρότητα.

Μέσα από την δική τους ματιά ο εμπειρότερος (Αντώνης Νομικός) και ο νεότερος Λευτέρης Κουρκουλός δίνουν το στίγμα των ειδήσεων από όλη την Κρήτη με έμφαση τα Χανιά και το Ρέθυμνο προβάλλοντας παράλληλα τα έντυπα του τοπικού τύπου καθώς και τα οργανωμένα ειδησεογραφικά πόρταλ.

Κάθε μισή ώρα ο σταθμός μεταδίδει σύντομα δελτία ειδήσεων από τον Βήμα fm ενώ τον κεντρικό έλεγχο του ήχου έχουν η Άρια Λιανιδάκη και η Χριστίνα Τσουγκαράκη.
 
Κάθε Δευτέρα στις 09:30 ο οικονομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπατσαριτσάκης δίνει πολύτιμες συμβουλές ενώ σε καθημερινή βάση από τις 9:50 - 10:00 ο Αντώνης Νομικός «σκοράρει» στα Κρητικά γήπεδα μέσα από την αθλητική ενημέρωση.

Η πρωινή παρέα κρατάει συντροφιά στους φίλους του ραδιόφωνου που έχουν «καρφωμένη» την βελόνα τους στους 97.0Fm.

Μπορείτε να ακούσετε και on line μέσα απο την διευθυνση http://antennadk.listen2myradio.com/