Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Ελένη Φουρέιρα και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Γούτος και δεν το κρύβουν.
 
Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους τέσσερις μήνες και το πάθος τους είναι αδύνατον να κρυφτεί. Η νεαρή ανερχόμενη τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της, μεσίτης στο επάγγελμα, υπήρξαν ζευγάρι ξανά πριν από δύο χρόνια.

 \"\"

Από τη στιγμή που η Ελένη αντίκρυσε τον επιχειρηματία γοητεύτηκε, αλλά κι εκείνος δεν έμεινε ασυγκίνητος από το ζεστό της χαμόγελο. Η σχέση τους διήρκεσε ένα χρόνο, ώσπου κάποια γεγονότα τους οδήγησαν στο χωρισμό. Φαίνεται, όμως, πως ήταν ασήμαντα, αφού ένα χρόνο μετά ήρθε η επανασύνδεση.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν χαλάει ο ένας χατίρι στον άλλο. Μάλιστα, στις 7 Μαρτίου, ημέρα γενεθλίων της Ελένης, ο αγαπημένος της οργάνωσε ταξίδι – έκπληξη για να ξεφύγει από το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα.

\"\" 

Το πόσο ερωτευμένοι είναι το μαρτυρούν άλλωστε και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό HELLO!, από την πρόσφατη ρομαντική βόλτα τους, ένα ηλιόλουστο πρωινό, στα Νότια Προάστια.

Χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα επιδίδονταν σε τρυφερές αγκαλιές και φιλιά, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη λαϊκή ρήση πως «Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται».

 

HELLO!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook