Για τις πέντε τελευταίες δεκαετίες ο Λάρι Κινγκ αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του: είναι ο «Βασιλιάς» της τηλεόρασης παγκοσμίως.

Με τη βαθιά και σοβαρή φωνή του κατάφερε να θέσει ένα νέο πρότυπο δημοσιογραφίας, το οποίο και πέτυχε να μεταδώσει στις επόμενες γενιές, καθημερινά μέσα από τις εκπομπές του.

Πρόσφατα τιμήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του από τους τελευταίους προέδρους των ΗΠΑ, αλλά και τον Βλαντιμίρ Πόυτιν, ο οποίος δε δίστασε να φωνάξει ζωηρά: «Ζήτω ο Βασιλιάς!».

\"\" 

Ο δημοσιογράφος ανοίγει πρώτη φορά τις πόρτες του σπιτιού του και, έχοντας βγάλει το μικρόφωνο, μιλάει για την αγάπη, τη ζωή, αλλά και το μέλλον.

Τι ήταν άραγε αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει; «Ενα από αυτά είναι σίγουρα η μακροζωία. Ο Φρανκ Σινάτρα είχε πει κάποτε πως πολλά μπορούν να ειπωθούν για τη μακροζωία.

 \"\"

Αν κάνει ένα σόου για 25 χρόνια, αν σου έχουν δώσει 50.000 άνθρωποι συνέντευξη και αν βρίσκεσαι στην ίδια θέση για πολλά χρόνια, τότε είναι λογικό να έχεις ξεχωρίσει. Οι άνθρωποι με εμπιστεύτηκαν.

Κάποιοι με άκουγαν από τα 20 έως τα 50 τους χρόνια. Πάρα ταύτα, το μυαλό μου ποτέ δεν πήρε αέρα, έκανα μόνο αυτό που ήθελα να κάνω. Το μόνο που ήθελα είναι να επικοινωνώ με τον κόσμο», λέει ο επιτυχημένος δημοσιογράφος, αναφερόμενος στα συστατικά της επιτυχίας του.

 \"\"

Υπάρχουν πράγματα που δε γνωρίζει ο κόσμος για τον ίδιο, όπως ότι χαρακτηρίζεται «η αρσενική Ελίζαμπεθ Τέιλορ» που παντρεύτηκε πολλές φορές.

«Το σημαντικό δεν είναι πόσες φορές παντρεύτηκα, αλλά πόσες ερωτεύτηκα. Μόνο τρεις φορές. Και η Σον, η σύζυγός μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου.

Είμαι τρελός για αυτή», αποκαλύπτει ο Λάρι συμπληρώνοντας ότι από τη μέρα που τη γνώρισε του έγινε έμμονη ιδέα να την κατακτήσει.

Ωστόσο, τι είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια σε έναν άνθρωπο που φαίνεται να τα έχει όλα;«Τα πάντα! Ανησυχώ για τη ζωή, την υγεία. Θέλω να ζήσω. Παραδόξως, όταν είμαι στον «αέρα», δεν ανησυχώ».

 \"\"

Οσο για τα επόμενα σχέδιά του, ο «Βασιλιάς» έχει ήδη δεχτεί τρεις προτάσεις για την Αμερικανική Εκπαιδευτική Τηλεόραση. Άλλη μία για εκπομπή που αφορά τη ζωή του, αλλά και για το ραδιόφωνο.
 
«Το καλύτερο ακόμη δεν έχει έρθει», λέει με νόημα ο θρύλος της δημοσιογραφίας.

 

HELLO!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook