Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου ‘ΣΥΝΕΡΓΩ’ σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Λασιθίου, και ΚΕΒΕ(Κυπριακό εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο) συμμετέχει στην 22η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων-Εξοπλισμού-Συσκευασίας (DETROP), που πραγματοποιείται 7-10 Μαρτίου 2013 στην Θεσσαλονίκη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο.

Η DETROP, έχει καθαρά εξαγωγικό προσανατολισμό για την βιομηχανία τροφίμων και ποτών, αφού στοχεύει στο να προβάλλει ποιοτικά προϊόντα της Ελληνικής φύσης και ταυτόχρονα να αναδείξει την ανάγκη της σύγχρονης επεξεργασίας, μεταποίησης και τυποποίησης αυτών, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικά στις ξένες αγορές.

Τα τρόφιμα-ποτά ακόμη και τώρα σε περίοδο μεγάλης κρίσης για την οικονομία, εξακολουθούν να αποτελούν την «ατμομηχανή» της Ελληνικής εξωστρέφειας.

Οι εξαγωγικές ευκαιρίες μέσα στην έκθεση ενισχύονται ιδιαίτερα από το ευρύ φάσμα εμπορικών επισκεπτών που προσκαλούνται: super markets, χονδρεμπόροι, εισαγωγείς, εταιρίες διανομής κ.α.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι: καθημερινά 11:00 – 19:00, Κυριακή 10:00 – 18:00

Μέσω του έργου επιχορηγείται κατά 100% το κόστος συμμετοχής στην έκθεση για κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση (μέγιστος αριθμός επιχορηγούμενων 26 Ελληνικών και 7 επιχειρήσεων από την Κύπρο )2, που περιλαμβάνει:

– Ενοικίαση χώρου περιπτέρου 9 m2 με τον βασικό εξοπλισμό της έκθεσης (σε περίπτωση που ζητηθεί επιπλέον των 9 m2 χώρος, το κόστος επιβαρύνει τον εκθέτη)
– Βασικός καθαρισμός περιπτέρων και καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων
– Παρουσίαση της εταιρείας στον κατάλογο της έκθεσης
– Δημοσίευση δελτίων τύπου των εκθετών σε κλαδικά έντυπα
– Παροχή έντυπων και ηλεκτρονικών προσκλήσεων
– Διευρυμένο διαφημιστικό πρόγραμμα

Το κόστος διαμονής πέντε ημερών (6-10/03/2013) και μετάβασης βαρύνει τις επιχειρήσεις.

Οι αιτήσεις συμμετοχής αποστέλλονται συμπληρωμένες στο email: [email protected] Fax:2821028307 έως και την 31η Ιανουαρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Γεώργιο Γναφάκη στα τηλέφωνα: 2821045349.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook