Πιρούνια με… φρένο στην κατανάλωση φαγητού, οθόνες λεπτές σαν φύλλο χαρτιού και αυτοκίνητα που κινούνται χωρίς οδηγό είναι μερικά μόνο από τα 20.000 καινοτόμα προϊόντα που παρουσιάζονται σε έκθεση.

Lexus: ΙΧ με αυτόματο πιλότο

Το αυτοκίνητο της Lexus που οδηγεί τον… εαυτό του, παρότι βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, έχει ενθουσιάσει το κοινό, αφού η ιδέα της βόλτας με αυτοκίνητο στον αυτόματο φαντάζει μαγική.

Hapifork: Μετράει τις… μπουκιές

Αν τρώτε γρήγορα, τότε σαφέστατα το πιρούνι HAPIfork θα σας βοηθήσει να σταματήσετε να καταβροχθίζετε μεγάλες ποσότητες φαγητού σε μικρό χρονικό διάστημα αφού μετράει τις μπουκιές σας.

Viera: Η «έξυπνη» TV

Η συγκεκριμένη τηλεόραση με μία κάμερα αναγνωρίζει ποιος βρίσκεται απέναντί της και αντίστοιχα προβάλλει εκείνα τα προγράμματα και τις εφαρμογές που του αρέσουν.

Trackdot: Ανιχνευτής αποσκευών

Με τη συσκευή αυτή, που κοστίζει περίπου 50 δολάρια, διασφαλίζετε ότι ποτέ δεν πρόκειται να χάσετε τις βαλίτσες σας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Vuzix: Γυαλιά για smartphone

Τα έξυπνα γυαλιά της Vuzix σας επιτρέπουν να έχετε όλες τις υπηρεσίες ενός smartphone χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να κοιτάτε συνεχώς την οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου.

Flower power: Ελέγχει τα φυτά

Η συσκευή Flower power λειτουργεί μόνο για τους κατόχους iPhone και ελέγχει για εσάς τα φυτά σας δίνοντάς σας πληροφορίες για το τι χρειάζονται κάθε στιγμή.

ΕΘΝΟΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook