Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του “Alpha 9.89″. O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στη “Βίλα Αμαλία”, και άφησε βαριά υπονοούμενα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις σχέσεις του με τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

“Μετά τη σφοδρή πολιτική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των καταληψιών, ήταν μάλλον φυσιολογική μια τέτοια εξέλιξη. Η Βίλα Αμαλία είναι το σύμβολο της ανομίας στην Ελλάδα, εδώ και 22 χρόνια. Οι κουκουλοφόροι είναι το επιχειρησιακό σκέλος του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κουμουνδούρου καλύπτει τις μολότφ και τις καταστροφές. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει τη δουλειά του, κάνει επαναστατική γυμναστική”, σχολίασε με νόημα ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να συνεχίσει: “Μήπως θέλετε να δώσουμε στους καταληψίες και τον αρχηγό τους, τον κ. Σκουρλέτη κανένα βραβείο;”.

Όσο για το πως διαμορφώνονται οι πολιτικές ισορροπίες σήμερα στη χώρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ξεκάθαρος: “Αν είχαμε σήμερα εκλογές, θα κερδίζαμε και με μεγαλύτερη διαφορά από τον Ιούνιο”, τόνισε, για να επισημάνει ότι η ελληνική κοινωνία αναγνωρίζει τις προσπάθειες του Αντώνη Σαμαρά για την αποτροπή της χρεοκοπίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook