Δύο χρόνια μετά την κατάργηση των Νομαρχιών και υπό το βάρος της γκάφας με τα φυλλάδια στην Έκθεση της Ουτρέχτης (Δείτε Εδώ), ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και τον Μανώλη Αργυράκη, άφησε σαφείς αιχμές για τους Νομάρχες της Κρήτης, για τις μαζικές παραγγελίες φυλλαδίων, με αποτέλεσμα αυτά να μένουν όλο αυτό το διάστημα στις αποθήκες και για να μην καταλήξουν στους κάδους των απορριμάτων, η Περιφέρεια επέλεξε να τα προωθεί στις Εκθέσεις. 
Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης τόνισε \’\’Τα φυλλάδια τα εξέδιδαν με τους…τόνους οι παλιές Νομαρχίες -με ότι αυτό συνεπάγεται(!) και μας έμειναν στις κούτες. Τι να κάνουμε να τα πετάξουμε;\’\’.
Η απάντηση πάντως στην τοποθέτηση του Περιφερειάρχη, ήρθε από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης Μιχάλη Βλατάκη. 
\’\’Δεν είναι ανάγκη να προωθούμε ένα τέτοιο προϊόν σε Διεθνής Εκθέσεις, όπως αυτή της Ουτρέχτης. Μπορούν οι άνθρωποι της Περιφέρειας να το διαθέσουν και με άλλους τρόπους, όπως μέσα από τα αεροδρόμια σε εκείνους που αναχωρούν από την Κρήτη\’\’ κατέληξε ο κ. Βλατάκης, δίδοντας εκτός από απάντηση και μια καλή ιδέα στην Περιφέρεια, για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να …ξεφορτωθεί τα φυλλάδια.  

flashnews.gr/ M. Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook