Την συνέχιση της θητείας του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ζητούν διευθυντές σχολείων και πρόεδροι σχολικών κοινοτήτων των Χανίων.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

\”Εδώ και 17 μήνες τη θέση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης εκπροσωπεί ο Κος Κοτζαμιχάλης Μιχάλης.

Στη διάρκεια της θητείας του το έργο που παρουσίασε και η βοήθεια που παρείχε σε μας τους Δ/ντες ήταν άξια λόγου. Με όραμα και σκληρή δουλειά άνοιξε δρόμο για τους υπόλοιπους Δήμους στην Ελλάδα, αφού δημιούργησε πρότυπο σύστημα μηχανοργάνωσης των οικονομικών των σχολείων μας.

Ήταν πάντα δίπλα μας όποτε παρουσιαζόταν ανάγκη και έκανε τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να εξασφαλιστούν πόροι για τα σχολεία μας.

Άνθρωποι με όραμα, με ζήλο και εργατικότητα πρέπει να παραμένουν στη θέση τους, προκειμένου η κοινωνία μας να προχωράει και να δείχνει σημάδια κοινωνικής και πολιτικής αναβάθμισης. Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε τους αρμόδιους να μεριμνήσουν για την επανατοποθέτησή του.

Οι Δ/ντέςτων Σχολείων, Πρόεδροι των Σχολικών Κοινοτήτων και συνεργάτες του Κου Κοτζαμιχάλη Δ. Σ. Περιβολίων Δ. Σ. Αγροκηπίου Δ.Σ. Βαμβακόπουλου 2ο Δ.Σ.Χανίων 6ο Δ.Σ.Χανίων 7ο Δ.Σ.Χανίων 8ο και 4ο Δ.Σ.Χανίων 10ο Δ.Σ.Χανίων 14ο Δ.Σ.Χανίων 17ο Δ.Σ.Χανίων.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook