Συνεχίζεται η οξεία κριτική στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς του κυβερνητικού συνασπισμού όσον αφορά τη λίστα Λαγκάρντ, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να παραμένει στο κάδρο των ευθυνών μαζί με τον κ. Παπακωνσταντίνου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε ότι επιχειρείται να σκεπαστεί το μέγα σκάνδαλο, όπως το αποκάλεσε, της μη αξιοποίησης της λίστας «επειδή δεν υπήρξε η πολιτική βούληση των κυβερνώντων να κάνουν ό,τι έκαναν οι ευρωπαίοι συνάδελφοί τους. «Παίζεται παπατζιλίκι με το θέμα. Δηλώνουν ότι έχει κάνει φτερά το αρχικό CD, (…) μήνες μετά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν εχει κληθεί να συμμετάσχει στην υπόθεση» σημείωσε.

Ο κ. Παπαδημούλης επέμεινε στις βαριές ποινικές ευθύνες Βενιζέλου για τον οποίο είπε ότι στοχοποιεί τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη, διευκρινίζοντας όμως ότι τόσο ο Διώτης όσο και ο κ. Καπελέρης έχουν σοβαρές ευθύνες.

«Η τρικομματική κυβέρνηση πέταξε την αρχική δικογραφία στα σκουπίδια, προσπαθεί να τα πετάξει όλα στον Παπακωνσταντίνου και τους συγγενείς του. Και ο Διώτης επιλογή του ΠΑΣΟΚ ήταν, είχε κανένα λόγο να σβήσει τις εξαδέλφες (Παπακωνσταντίνου), φιλενάδες του ήταν;» διερωτήθηκε σκωπτικά ο κ. Παπαδημούλης.

Για αδίστακτους χειρισμούς Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου έκανε από την πλευρά του λόγο στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Νταβανέλος.

Δήλωσε δε, ότι δεν υπάρχει ενημέρωση από την κυβέρνηση σε σειρά άλλων υποθέσεων που έχουν να κάνουν με υποθέσεις φοροδιαφυγής. «Ο Στουρναρας να μας πει πως χειρίζεται τη λίστα Λιχτενστάϊν, λίστα πολυτελών ακινήτων στο Λονδινο κλπ.» τόνισε

 

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook