Στη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης παρέμεινε ο κ. Απ. Κλινάκης. Σε δήλωση του αναφέρει το εξής:

\’\’Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου έτους εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά, δύναμη, υγεία και δημιουργικότητα.

Από τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, στην οποία επανατοποθετήθηκα, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω μαζί με όλους τους εκπαιδευτικούς, δυναμικά, την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τα τελευταία τρία χρόνια για την υλοποίηση και ευόδωση των στόχων μας, για να συνεχίσει η εκπαίδευση να δίνει ελπίδα και όραμα στη νέα γενιά.

Έχοντας συναίσθηση της ευθύνης και της σπουδαιότητας του έργου που καλούμαι να συνεχίσω, διαβεβαιώνω ότι, θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου, να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου προς όφελος των μαθητών και των γονέων τους, καθώς και όλων των συναδέλφων μου εκπαιδευτικών, που προσπαθούν καθημερινά να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές απαιτήσεις του ρόλου τους.

Η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη στο έργο τους είναι αμέριστη, και υπόσχομαι ότι παραμένω αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε τους προσπάθεια, προς όφελος των μαθητών της Περιφέρειάς μας.

Η κρίσιμη περίοδος που διανύουμε απαιτεί, όλοι μαζί, ενωμένοι, να εργαστούμε με ζήλο και υπευθυνότητα για την καλύτερη λειτουργία των σχολείων της Περιφέρειάς μας, και γενικότερα, για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για τα παιδιά μας, για την Παιδεία και την Πατρίδα μας.\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook