Την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος θέτει σαν στόχο η ομάδα Νέων Ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που θα έχει, λόγω τιμωρίας του Μάκη Βολτυράκη από την περσινή σεζόν, στην τεχνική ηγεσία τον Γιάννη Ζαγουράκη.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Με τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για την πρόκριση ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, που θα είναι και ο διοργανωτής των αγώνων του 5ου Ομίλου της Α’ φάσης.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, που δεν θα βρίσκεται ωστόσο στον πάγκο λόγω της περσινής του τιμωρίας, με την ευθύνη να την έχει ο Γιάννης Ζαγουράκης, θα υποδεχθεί το σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο Χανίων (25άρα πισίνα), κατά σειρά, το Ρέθυμνο, τον ΟΦΗ και τον Άγιο Νικόλαο, με την πρόκριση να δίνουν οι δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει το εξής:

1η αγωνιστική – Σάββατο 12/1

12:30 Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου

13:30 Ν.Ο. Αγίου Νικολάου-ΟΦΗ

2η αγωνιστική – Σάββατο 12/1

19:30 Ν.Ο. Χανίων-ΟΦΗ

20:30 Ν.Ο. Αγίου Νικολάου-Ν.Ο. Ρεθύμνου

3η αγωνιστική – Κυριακή 13/1

10:00 Ν.Ο. Αγίου Νικολάου-Ν.Ο. Χανίων

11:00 Ν.Ο. Ρεθύμνου-ΟΦΗ

 

Την αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αποτελούν 15 πολίστες που είναι οι εξής: Κουμής, Μαρνελάκης (τερματοφύλακες), Κοκκονάς, Δασκαλάκης, Σκουμπάκης (αμυντικοί), Μαζοκοπάκης, Μυγιάκης, Βίσμπας, Παπασηφάκης, Χατζηδάκης, Χατζηαναστασίου, Μπιτσάκης, Σολογάνης (περιφερειακοί), Σαρτζετάκης, Πελέσης (φουνταριστοί).

 

Να σημειωθεί οι αγώνες της Β’ φάσης θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 1-3 Φεβρουαρίου, ενώ η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook