Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ενώ η θερμοκρασία θα πέσει λίγο. Τα φαινόμενα στη νότια Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες θα είναι έντονα.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Τα φαινόμενα το μεσημέρι πιθανώς να είναι πρόσκαιρα. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και το βράδυ μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις ενώ τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινέ ώρες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία μέχρι 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησος θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη νότια Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και πιθανώς στην ανατολική Πελοπόννησο κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 από το απόγευμα 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και από το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα βόρεια πιθανώς να είναι τοπικά ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook