Με το σύνθημα «Ένα δένδρο ζωής για κάθε αθώο θύμα της ασφάλτου» ο Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΠΡΟ.Τ.Α.) σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Χανίων, την ΕΠΑ.Σ. Χανίων και τους Ποδηλάτρεις Χανίων διοργανώνουν πρωτοβουλία δενδροφύτευσης που θα γίνει στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου Χανίων το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ., προσκαλώντας τον κόσμο σε μαζική συμμετοχή.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση:

\”Ιδιαίτερα καλούμε εκείνους οι οποίοι έχουν βιώσει την απώλεια ενός δικού τους ανθρώπου να παρευρεθούν ώστε με την φυσική τους παρουσία να καταδειχθεί το μέγεθος του προβλήματος και η επιτακτικότητα ευαισθητοποίησης καθενός πολίτη ξεχωριστά.

Για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παράλληλη εκδήλωση ποδηλατοπορείας η προσυγκέντρωση θα γίνει με ευθύνη της ομάδος από τους ΠΟΔΗΛΑΤΡΕΙΣ στις 10.30 π.μ. στην Πλατεία Αγοράς από όπου και ποδηλατώντας θα βρεθούμε όλοι μαζί στην προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα θύματα της ασφάλτου, γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα πλαίσια ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα τροχαία δυστυχήματα.

Το εκπεμπόμενο σύνθημα είναι «ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΘΩΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ».( Αθροίζουμε τις δυνάμεις μας, διαιρούμε το πρόβλημα). Τα μέσα επικοινωνίας παρακαλούνται να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να καλύψουν επικοινωνιακά το γεγονός. Όλοι μαζί μπορούμε να περιορίσουμε το πρόβλημα\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook