Στην Τηλεόραση CRETA και την εκπομπή PRESSING με τον Βασίλη Σκουντή, επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος να λύσει τη σιωπή του και να μιλήσει για την πολύκροτη αποχώρηση του από τον ΟΦΗ. Ο προπονητής του Ατρομήτου, παρουσίασε τη δική του θέση για τους λόγους που επέλεξε να φύγει από το Ηράκλειο, αφήνοντας αιχμές προς τη διοίκηση της ΠΑΕ, εξαιρώντας – επιδεικτικά – τον φίλο του (όπως με έμφαση χαρακτήρισε) Νίκο Μαχλά.

Ο Αλενατόρε μιλά για όλους και για όλα, αναφέρεται στο θέμα Σίσιτς, στον ΟΦΗ της Β Εθνικής, την άνοδο, την οικογένεια Βαρδινογιάννη και κυρίως την αιτία που τον οδήγησαν στην έξοδο, επαναλαμβάνοντας διαρκώς την – προσφιλή του - φράση ‘’εγώ δεν πουλάω ανθρώπους’’.

Συγκεκριμένα ο Αναστόπουλος δήλωσε ''Δεν έφυγα για οικονομικούς λόγους. Αν πω κάτι τέτοιο να πέσει φωτιά να με κάψει. Τα προβλήματα τα ήξερα και στη Β’ Εθνική ήταν μεγαλύτερα. Ενοχλούμαι όμως όταν θέλουν να μου πουν κάτι και δεν μου το λένε ευθέως. Μετά τον Πανθρακικό άρχισαν να λένε ότι η διοίκηση στηρίζει τον Αναστόπουλο. Ποια διοίκηση; Δεν υπάρχει διοίκηση. Ο Αναστόπουλος στηρίζει την διοίκηση. Χαλάστηκα και όταν χαλαστώ υπάρχει πρόβλημα".

Αναλυτικά η συνέντευξη του προπονητή του Ατρομήτου στον Βασίλη Σκουντή θα προβληθεί μέσα από την εκπομπή PRESSING, στην Τηλεόραση CRETA το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ.

flashnews.gr/ Μ. Αλεξάκης