Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων & Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC)- Τοπική Επιτροπή Ηρακλείου, πιστή στο καθήκον της να ενημερώνει το κοινό για θέματα που αφορούν την Δημόσια Υγεία, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Γενόσημα Φάρμακα: Πόσα νομίζετε ότι ξέρετε;. Τελευταία Δεδομένα από Ελλάδα και Ευρώπη.»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Ανδρόγεω, υπό τον συντονισμό του καθηγητή Φαρμακολογίας και μέλους του ΕΣΥΔΥ κ. Γραβάνη Α.

Τι είναι η HelMSIC;

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων & Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (Hellenic Medical Students\’ International Committee – HelMSIC) είναι ένα ανεξάρτητο σωματείο μη κυβερνητικού, μη κερδοσκοπικού, μη πολιτικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1958 από φοιτητές ιατρικής και σήμερα αποτελείται από 7 τοπικές επιτροπές, μία σε κάθε πόλη όπου εδράζεται Ιατρική Σχολή. Κύριος σκοπός της είναι οι εκπαιδευτικές ανταλλαγές φοιτητών ιατρικής και η προώθηση της υγείας. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site www.helmsic.gr .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook