2 άνδρες στο Ηράκλειο και έναν στον Ορεινό Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο συνέλαβαν σήμερα τα ξημερώματα οι Αστυνομικοί μετά από μια γιγαντιαία επιχείρηση στην Ανατολική και Δυτική Κρήτη, για την εξάφρθρωση του κυκλώματος των \”νονών\” της νύχτας που συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Ελλάδας.

Ένας ακόμη ύποπτος (ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας) διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται σε όλο το Νησί, ενώ εγκέφαλος της Ομάδας, που προμήθευε τις συμμορίες της νύχτας με όπλα και πυρομαχικά φέρεται πρώην κρατούμενος των φυλακών Αλικαρνασσού, την δράση του οποίου διερευνούσε με έρευνες μέσα στη Φυλακή από το 2009, η Ελληνική Αστυνομία.

Ο \”εγκέφαλος\” της ομάδας των τεσσάρων συνελήφθη μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, σε χαρτοπαικτική λέσχη της πόλης, του Ηρακλείου, χωρίς να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση.

Η ομάδα των τεσσάρων προμήθευε για τρία χρόνια με όπλα και εκρηκτικούς μηχανισμούς τους \”νονούς\” της νύχτας, τα οποία μετέφερε από την Κρήτη με τα πλοία της γραμμής.

Οι Αστυνομικοί στην Κρήτη εκτιμούν ότι το \”κέντρο συντονισμού\” της ομάδας ήταν μέσα από τις φυλακές, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του τέταρτου δράστη που διαφεύγει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook