Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μετά την κοινή προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ.

Η σχετική ενημέρωση:

Ικανοποιημένη επιστρέφει στα Χανιά από τη Θεσσαλονίκη η ομάδα πόλο Μίνι Παίδων του Ν.Ο. Χανίων η οποία από την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή (13/1) πραγματοποίησε κοινή προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ.

Η Χανιώτικη ομάδα έδωσε 4 φιλικά παιχνίδια κόντρα σε έναν αντίπαλο που έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο. Ο προπονητής του Ν.Ο.Χ., Γιώργος Φραγγέδης έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά τα οποία έκαναν έτσι το βάπτισμα του πυρός παίρνοντας μέρος για πρώτη φορά σε μία τέτοια προετοιμασία.
Οι προπονήσεις για τους Μίνι Παίδες θα συνεχιστούν στα Χανιά, με την ομάδα να ελπίζει να είναι έτοιμη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει στις αρχές του προσεχούς καλοκαιριού.
Ο Ν.Ο. Χανίων ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους και τους μικρούς πολίστες του ΠΑΟΚ για τη ζεστή φιλοξενία τους.  
Η αποστολή του Ν.Ο.Χ., συνοδός της οποίας ήταν ο γυμναστής, Τάσος Παραδάς, ήταν η εξής: Λαδόπουλος, Κουτρουλάκης (τερματοφύλακες), Μαλινάκης, Δασκαλάκης, Μπιτσάκης (αμυντικοί), Πισσαδάκης, Ζερβός, Παντερμάκης, Μπελώνης, Βουράκης, Τσιστράκης, Πολυχρονάκης, Σκαραντωνάκης, Γουρνιεζάκης (περιφερειακοί), Σπάχης, Μαυρακάκης, Μανιουδάκης (φουνταριστοί).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook