Την πεποίθηση πως «κανείς δεν μπορεί να τρομοκρατήσει τη Δημοκρατία τη Νέα Δημοκρατία, τον Πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά» εξέφρασε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, λίγες ώρες έπειτα από την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε κατά των γραφείων του κόμματος επί της λεωφόρου Συγγρού.

Δύο άνδρες άνοιξαν πυρ κατά του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΝΔ. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, ένας κάλυκας έχει βρεθεί στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά.

«Ο πολιτικός κόσμος της χώρας δεν τρομοκρατείται. Αυτού του είδους οι ενέργειες θα πέσουν στο κενό», συνέχισε ο κ. Κεφαλογιάννης, καλώντας παράλληλα τον πολιτικό κόσμο της χώρας κα καταδικάσει ομόφωνα «τα άκρα και τις ακρότητες, από όπου και αν προέρχονται, από την άκρα Δεξιά έως την άκρα Αριστερά».

Νωρίτερα, κ. Κεδίκογλου επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική ένταση που επικρατεί στη χώρας μας, σημειώνοντας πως οι «ανεύθυνες δηλώσεις» στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν «ρίξει λάδι στην φωτιά».

Απαντώντας στις δηλώσεις Κεδίκογλου, ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, αντέτεινε πως η Κουμουνδούρου είναι «πάρα πολύ προβληματισμένη» από την όλη κατάσταση, συμπληρώνοντας μάλιστα πως αυτή χρησιμεύει ως «θερμοκήπιο» για την εκκόλαψη «ανεξέλεγκτων δυνάμεων».

 

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook