Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πληθυσμού που αναπτύσσει η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, μέσω της Δ/νσης Προγραμματισμού της, συνεχίζεται η υλοποίηση των δράσεων ενημέρωσης μαθητών σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 μαθητές του Λυκείου Γαζίου προκειμένου να ενημερωθούν για τις μεθόδους αντισύλληψης στην εφηβεία, τα αφροδίσια νοσήματα, την μετάδοση τους και ειδικότερα για τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV).

Επίσης την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχαν μαθητές του 4ου Λυκείου Ηρακλείου από εξειδικευμένους επιστήμονες, σε επίσκεψη τους στην 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, κλιμάκιο στελεχών της Δ/νσης Προγραμματισμού σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες υγείας θα επισκεφθούν στις 8.30 το πρωί τις εγκαταστάσεις του σχολείου προκειμένου να προβούν στο β΄ κύκλο ενημέρωσης. Στη συνάντηση ενημέρωσης έχουν κληθεί να συμμετέχουν και γονείς των μαθητών του 4ου Λυκείου.
Οι ως άνω ενέργειες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook