Με ανακοίνωσή του ο Α.Ο. Χανιά καταγγέλλει ότι, πιθανώς την Κυριακή (13/01) το βράδυ, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στα τέρματα που υπάρχουν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.
Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για καταστροφή των διχτυών των τερμάτων, τα οποία και ήταν καινούργια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την καταστροφή των καινούριων διχτυών των τερμάτων του Εθνικού Σταδίου πιθανώς το βράδυ της Κυριακής. Τέτοιες ενέργειες και μάλιστα λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο ματς με την Καλαμάτα, όποιους και αν έχουν ως αυτουργούς, άμεσους ή ηθικούς, δε βοηθούν την πρόοδο του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως προκαλείται από το γεγονός ότι οι μόνες φθορές που προκλήθηκαν ήταν αυτές στα τέρματα ποδοσφαίρου και όχι σε άλλο εξοπλισμό του Σταδίου. Παράλληλα εκφράζει για άλλη μία φορά τη λύπη της για την άθλια κατάσταση που παρουσιάζει το Εθνικό Στάδιο της πόλης, στάδιο που αγωνίζεται ο ΑΟΧ δίχως να είναι δική του επιλογή με  κόστος, αγωνιστικό και οικονομικό.

Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει, εξάλλου, ότι η ενέργεια αυτή έρχεται ως συνέχεια μίας σειράς άλλων ενεργειών δολιοφθοράς που εντοπίζονται χρονικά από τις αρχές Νοεμβρίου και μετά, στρέφονται κατά της ομάδας και  δε γνωστοποιήθηκαν για να μην προκληθεί ένταση και αποπροσανατολισμός.

Χανιώτες φίλαθλοι, σταθείτε δίπλα στην ομάδα στην κρισιμότερη στιγμή της ιστορίας της. Το ματς της Τετάρτης είναι ιδιαίτερης σημασίας και ζητούμε τη στήριξη σας.Απομονώστε τους ανώνυμους υβριστές και τους εχθρούς του ΑΟΧ, ελάτε στο Στάδιο την Τετάρτη να χειροκροτήσετε τα παιδιά της ομάδας.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook